Za več informacij nas pokličite na 041 276 398

Začetek Physiq.zone

O nas

Fizioterapevt

Žiga Britovšek

Zasebno fizioterapijo Physiq.zone je dipl. fizioterapevt Žiga Britovšek leta 2020 ustanovil kot rezultat in nadgradnjo dolgoletnega udejstvovanja v tekmovalnem športu in profesionalnih izkušenj. Njegove kompetence, pridobljene v Sloveniji in tujini, temeljijo na sodelovanju z vrhunskimi športniki, z Gimnastično zvezo Slovenije, privatnim fizioterapevtskim centrom, športno agencijo Players Promotion in Inštitutom za medicino športa. Prostori fizioterapije se nahajajo v Gimnastičnem centru Ljubljana, kjer stranke lahko terapevtsko obravnavo združijo s kineziološkimi treningi na enem mestu.

Fizioterapevtka

Kaja Purić

Kot dolgoletna reprezentantka ritmične gimnastike sem bila tekom svoje športne kariere vključena v intenzivne programe treningov, tekmovanj, ob tem pa sem se pogosto srečevala tudi s poškodbami. Tako sem neposredno spoznala tudi poklic fizioterapije. Področje zdravstva in fizioterapije me je zanimalo že zelo zgodaj, zaradi česar sem se po končani Srednji zdravstveni šoli vpisala na Zdravstveno fakulteto v Ljubljani, smer Fizioterapija. Prve izkušnje s področja fizioterapije sem pridobivala že med študijem, ko sem opravljala prakso na različnih oddelkih URI Soča in UKC Ljubljana. Sodelovala sem tudi pri izvajanju preventivnih programov za preprečitev poškodb pri vrhunskih ritmičarkah.

Študij fizioterapije sem uspešno zaključila leta 2021 in začela z delom v zasebni ambulanti. Rada nadgrajujem svoje znanje, zato redno hodim na različna izobraževanja predvsem s področja manualne terapije.

Kineziologinja

Kaja Miklavec

S športom se ukvarjam že od otroštva. Bila sem udeležena v različne programe treniranja. S tekmovalno odbojko sem zaključila v srednji šoli in takrat odkrila svet športne rekreacije. Svoje trenersko znanje sem širila na različnih izobraževanjih in med drugim pri FZS pridobila licenco inštruktorja pilatesa. Svoje izobraževanje sem nadaljevala na Fakulteti za šport in diplomirala na programu športnega treniranja. Tekom študija sem ugotovila, da me posebno zanima vadba na področju preventive, rehabilitacije in dela z ljudmi s kroničnimi boleznimi. Vadbo, ki omogoča prilagajanje posamezniku, smatram kot pomemben faktor pri uresničevanju njihovih vadbenih ciljev in s tem kvalitetnejšemu življenju. S to usmeritvijo trenutno tudi zaključujem magistrski študij Kineziologije.

Individualna obravnava

Od prvega obiska do zaključka zdravljenja, postopek obravnave prilagodijo glede na vaš življenjski slog in morebitne poškodbe, da vam lahko na osnovi strokovne ocene ustrezno pomagajo do dobrega počutja.

Strokovnost in izkušnje

Spekter terapevtskih veščin, ki jih nudijo, temelji na večletnih izkušnjah strokovno usposobljene ekipe in vestnem sledenju trendom na področju izobraževanja v fizioterapiji.

Posvet s fizioterapevtom

Vljudno ste vabljeni na uvodni posvet, kjer vam bomo glede na vaše potrebe svetovali o poteku obravnave.

Izjave strank

Kaj o nas pravijo naše zadovoljne stranke

Z Žigom sva imela nekaj terapij za gležnje, saj sem imel na levem frakturo in na desnem zvin, hkrati. S sistematičnim pristopom sva poškodbi sanirala in me postavila nazaj na noge. Prav tako Physiq.zone priporočam vsakemu, ki želi temeljito masažo!

  Blaž Slanič
  Blaž Slanič

  F&B Acrobatics

  Izjemno sem zadovoljen s treningi in terapijami, ki so res ogromno pripomogli k moji profesionalni športni poti. Ekipa je zelo profesionalna, neverjetno prijazna, imajo resnično ogromno znanja na vseh področjih in dosegajo vrhunske rezultate. Hvala!

   Timotej Lampe Ignjič
   Timotej Lampe Ignjič

   Sem Igor Medved, dolgoletni trener slovenske B reprezentance v smučarskih skokih. V preteklih letih nam je Žiga s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim pristopom pomagal do boljših rezultatov, za kar sem mu hvaležen.

    Igor Medved
    Igor Medved

    Trener slovenske B reprezentance v smučarskih skokih

    Veliko veselje bližnjih dosežeš, ko shodiš kot otrok. Ko pa narediš prvi korak po poškodbi v odraslih letih, je neprecenljivo. Hvala Žiga, da še vedno lahko lovim tiste gibalne izzive, ki so v normalnem svetu dojemljivi kot nemogoči.

     Filip Kržišnik
     Filip Kržišnik

     F&B Acrobatics

     Članki

     Izboljšajte vaše počutje

     Nasveti in priporočila ob poškodbah oz. preprečitev njih.

     Poškodbe

     Teniško komolec – Zakaj in kako zdravimo?

     Bolečina nastane ob ponavljajočih se gibih oziroma konstantnem obremenjevanju roke, še posebej podlakti v določenem položaju – na primer tipkanju na računalnik, fizičnem delu z orodji, igranju golfa ali tenisa …

     Za več informacij
     nas pokličite na 041 276 398

     Physiq.zone© vse pravice pridržane 2022